Life is life

Det var fan över en månad sen jag skrev här :S Jaa ett par saker har väl hänt sen dess iaf.

Kan ju börja med att jag har opererat mig :) Den 15:e februari opererade jag mig. Och det har gått ganska bra. Har haft ganska ont men nu är det mycket bättre. Jag vart utskriven redan dagen efter operationen, dock så hade jag lite feber, och sen dess har jag mer eller mindre lekt room mate med bästa ewe :) Hon har som varit min högra hand under det här :P

Annars då? Jaa min sjukskrivning vart klar i tisdags :) så nu är jag fit for fight igen. Dock känner jag mig inte som det men det går iaf. I tisdags var det även ett år sen morfar dog. Himmel och pannkaka vad tiden går fort. Känns som att det var nyss mamma ringde och grät och sa att morfar hade dött. Men det är som sagt ett helt år sedan.

Och pappa kom hem för ett par dagar sen :) Han var dock inte så brun som jag trodde han skulle vara. Han har ju trots allt varit borta i nästan sju veckor. Men men iaf, han hade med sig så snygga buddah statyer åt mig! Åh jag är så kär i dom så hälften vore nog! Och inte nog med det, han hade även med sig en jätte fin börs åt mig, en jätte fin 14 karats guld fotlänk och minigafflar i en liten behållare i typ silver och guld och så står det Cambodia på den :) Så jag är mer än överlycklig över det!

Och jag har även kommit på att jag ska göra om i min lägenhet. Jag vill ha en mer orientalisk stil. Så jag ska investera i ett par nya ljuslyktor, kuddar, filtar, hänga upp ett draperi, m.m. Ny matta och nya gardiner har jag redan införskaffat mig ;) Men jag vill ha ännu mer buddah statyer! Åh dom är ju så sjukt fina! Och så vill jag ha typ rislampor som man har som fönsterlampor och sånt mysigt! Ni har inga bra tips på nått typiskt orientaliskt? Nått som kan göra mycket för lägenheten på en tajt budget?

Ajja nu ska jag vila magen. Den är mätt efter middagen :)
Puss å kram på er :)



RSS 2.0