Papercut

Sitter med mamma i soffan och ser my name is earl. Imorrn så är det urnsättning för morfar. Så det ska bli skönt att få en plats att kunna gå till. Annars så idag har jag varit på stan i piteå med mamma en sväng :) Ursäkta alla mina damer för att jag inte har hört av mig men det vart som mest en repa på stan sen var vi tvungen fara. Jag hittade iaf ett par korta bomulls shorts från hm för 79.50 tror jag :) Och ett par skor på din sko för 299 på rea! Oh happy days! Medans mamma är och ser när morfar hamnar i marken så ska jag förhoppningsvis till vårdcentralen för att kolla upp ryggen... Måste göra det nu! Saknar hästarna så himla mkt.... :(

Annars då? Ja men jämna plågor haha :P Bara att försöka se det lilla positiva i havet av negativitet :)

Miss mah ladies dock... Men jag kommer till piteå nästa helg (9-11) och då är det krogen med Kajsa och föehoppningsvis mah otha ladies :P Sen så måste jag finna tid att hälsa på min massa gravida fru också :) Känna lite på magen fastän hon hatar det :P HELL YEAH!

Haha ha en bra kväll mina läsare!

gick inte att ladda upp bild :(


you and me got lost somewhere

Bah är som trött på nått sätt... Men ändå inte.. har så jävla ont i ryggen så vill som inte sova för det är 10 resor värre när jag vaknat :/ Så nu har jag kapat min mammas lilla mini laptop ut i mitt rum i stugan. Kidnappade även hunden i samma vända. Gillar inte att sova själv här ute.... Lite sällskap vore inte helt fel. Nån som kan tycka synd om mig och min rygg. det hade varit en grej det..

Nä nu ska jag sluta vara så patetisk..

Imorrn väntar festligheter här i krokvattnet! Först ska vi löva bastuflotten. Det ville dock min kusins flickväns dotter göra :P Så söt hon är. Och glad vart jag för det ville definitivt inte jag göra. Sen ska vi röka aborre till lunch. Och sen kanske spela lite spel typ badminton och kubb och sånt. Sen middag på flotten och en repa på sjön med den :) Har fan fortfarande inte badat nå i år och tvivlar på att det kommer hända imorrn..

Men det ska bli kul att träffa mina kusiner :D Dom två av mina fem som jag har kontakt med :P Men jag älskar dom massor :D Jag är ju dock minstingen i släkten :P Mina kusiner är nämligen 32 och 34 år gamla :P

Men vi kanske höres mer ihelg!

Breakaway

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window
Dreamin' of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I prayed I could breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Wanna feel the warm breeze
Sleep under a palm tree
Feel the rush of the ocean
Get on board a fast train
Travel on a jetplane, far away
And breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes till I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
I won't forget all the ones that I love
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Buildings with a hundred floors
Swinging round revolving doors
Maybe I don't know where they'll take me
But, gotta keep moving on, moving on
Fly away, breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
Though it's not easy to tell you goodbye, gotta
Take a risk, take a chance, make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget the place I come from
I gotta take a risk, take a chance, make a change
And breakaway




All the right moves in all the right faces

Hej och hå... Här har jag inte varit på ett tag :/ har dock jobbat ganska mkt. Eller praktiserat rättare sagt. Det har dock börjat bli lättare nu (hon har börjat bli mkt snällare) men jag slutar där på fredag.

Iaf så har jag lite bravader att berätta om. Jag är ju konstigt nog utbildat restaurangbiträde men det märktes inte i förrgår kan jag ju lätt säga. Jag skulle göra stuvade makaroner och korv. Inte mer än så. Men för det första när jag slog på mjölken så glömde jag ju bort den så den kokade över. Och jag tänkte att jag rengör plattan när den har svalnat så jag inte bränner mig på den. Så jag bytte platta och gjorde ny mjölk och det gick ju bra fram tills dess att jag skulle stoppa i makaronerna. Då råkade jag ställa makaron förpackningen på den varma plattan så limmet som höll ihop botten smälte. När jag då lyfte upp paketet så hade jag alla makaroner på spisen. Så robin fick dammsuga upp skiten. Sen så vart ju påsen i dammsugaren full så det var bara tömma ut makaronerna och när dammsugaren ska startas igen så går det en säkring. Ajja inte mer än så bara byta säkring...

Men nu kommer vi till det värsta (dyraste iaf), att min dator hade betett sig skit konstigt förra gången jag startade den men det var ju inte mer med det jag stängde ju bara av den. Men efter säkringen hade gått så hade nätagget även brunnit i datorn. Så det är bara beställa ny eftersom min dator har varit skit dålig länge så det är som inte värt att laga den och jag har hittat en dator jag ska ha och den kostar 6295 kr utan frakt..... Billigt och bra men en dator måste jag som ha.

Så har mina senaste dagar sett ut. Hoppas era har varit bättre...



RSS 2.0