Not myself tonight

Jag vet att jag är sjukt dålig på att uppdatera här men jag är sällan hemma så mycket nuförtiden.
Men saken är den att jag vantrivs i min lägenhet, så jag sticker hellre härifrån än att stanna här. Jag funkar nog så. Jag är en rymmare. Jag rymmer från mina egna problem när det blir jobbigt och sticker till ett ställe där mina problem glöms bort för en stund. Det må vara fegt att bara sticka. Men jag klarar inte av något annat.

Jag vet egentligen inte varför jag skriver det här offentligt eftersom att egentligen så är det nog ganska privat men det är mitt sätt att bearbeta skiten. Att få det ur mig och känna att det är okej fastän det förmodligen inte är det. Man ska väl kunna vara i sin egen lägenhet utan att bryta ihop?

Men det är mycket man ska. Jag ska operera mig.. Och det handlar inte om att jag inte vill göra det för det vill jag verkligen. Men jag gör det för min skull och jag tror många glömmer bort det. Jag trodde aldrig jag skulle känna press på att göra den av endel personer som är runt mig. Och egentligen så kanske jag skulle kunna se det genom fingrarna och skita i det men jag är inte sån. Allt folk säger till mig går igenom i mitt huvud och funderar på i en halv evighet tills det går ut igen. Om det går ut igen. Jag är en äkta funderare och en riktig planerare. Jag är en typisk stress människa och en som tar mycket personligt, väldigt lätt.

Jag önskar att läget kunde vara annorlunda. Jag önskar att jag kunde må bra och visst, jag lär må bättre efter operationen med mig själv. Men jag tror inte den kommer lösa alla problem i mitt liv. Det bör hjälpa mig gå framåt istället för bakåt men många problem sitter så hårt.

Ingen är perfekt eller hur? Men ibland känns det som att man är så långt ifrån nått som alls skulle kunna kallas perfekt. Som ens skulle kunna kallas bra eller okej. Jag vill vara okej. Jag vill kunna känna att jag är okej. Men just nu så går det inte för jag är inte okej.

Jag fick en fråga av min kusin för ett par dagar sen. Hur vill du att ditt liv ska se ut om tre år?
Om tre år så vill jag vara en person som trivs i sig själv. Jag vill ha hund och en bra lägenhet och ett jobb.
Jag skulle kanske vilja ha ett förhållande. Men det vet jag inte än. Och ja jag vill ha barn.

Men om jag är lika trasig som jag är nu så kan jag inte ha ett förhållande. För jag kan inte ge delar av mig till nån annan om dom delarna är trasiga.

Jag känner mig i regel ensam. Det är en av mina största rädslor i livet. Att vara ensam. Jag har ju ett par helt underbara vänner. Och jag skulle aldrig klara mig om jag inte hade dom. Men man kanske ska lära sig vara ensam? Jag kan dock inte nu. Men kanske nångång så kan jag känna mig helt trygg själv.

Många kanske och kanske inte ett så sammanhängande inlägg. Men jag behövde få skriva ut allt för jag orkar inte bara sitta tyst. Jag mår inge bra just nu men det är okej. För efter regn kommer solsken va?

Kommentera gärna om ni känner för det.




Happy birthday

I dag skulle min älskade ängel ha fyllt tre. Så som dom andra åren så har jag tänt ljus för henne.

Som svårt att förstå att tiden har gått så sjukt fort alltså. Känns ändå som att det nästan var igår jag hämtade henne från Nora, Örebro och såg alla hennes nio små syskon i valpinhägnaden. Dock var ju Nikita minst så man kunde som inte undgå henne riktigt.

Och hon var så läskigt snäll. Aldrig haft på sig koppel förut men bara accepterade det. Så fort man la hon i buren så sov hon. Helt underbar...

Och det har gått ca 2,5 år sedan jag avlivade henne och det gör inte lika ont längre som det gjorde då. Men det känns fortfarande som att det saknas nått. Det har alltid saknats nått sen dess. Och det kommer nog aldrig komma tillbaka. Jag kommer skaffa en till hund, inte en ny hund utan en till hund, för ingen hund kommer nånsin kunna ersätta henne.

Hon var mitt allt. Hon kommer alltid vara en stor del av mig och så är det bara. Har hennes urna på en hylla här i lägenheten och varje år den 15/2 och den 22/9 så tänder jag ljus.

Det är nog inte många som förstår hur mycket jag älskade den hunden. Och jag ber ingen förstå det heller. Men jag vill begravas med henne när jag dör om det är möjligt. Så mycket var hon för mig. Och jag vet att inget annat djur kommer jag nånsin känna samma för men det är okej. Den tiden jag hade med Nikita var den bästa i mitt liv.

Folk brukar fråga ibland ifall jag ångrar att jag tog henne, eftersom jag kunde ha valt en hane annars, men det är nog det sista jag gör. För jag har aldrig mått så bra som jag gjorde då. Och tiden jag fick med henne var helt fantastisk.

Jag kommer som sagt skaffa en till hund och helst av samma uppfödare men inte än. Nikita finns så mycket hos mig än så just nu är det inte aktuellt. Men den dagen kommer.

Jag hade valet att behålla henne när jag var hos veterinären. Att ta hem henne igen. Men hon skulle aldrig bli bättre. Njurarna skulle ju aldrig bli omissbildade. Så då gjorde jag valet själv att jag tyckte inte det var rätt mot henne att leva ett litet tag till med problem. Hon hade ingen direkt smärta men var beroende av vatten och kunde inte hålla sig. Så hon mådde inte bra och veterinären ansåg att det bästa vore att hon fick somna in. Så då fick hon åka till himlen dagen efter alla hjärtans dag.

Konstigt hur mycket tårar som finns kvar efter en lång tid. Men jag vet hon mår bra nu i himlen.
Och jag vet att vi kommer ses igen.

Bribories Julie
*Nikita*
Född: 22/9 -07
Avlivad: 15/2 -08

Jag älskar dig nikita. Ses i himlen






Catch me if you can

Jaa ny dag nya tag. Fast nu har ju dagen blivit ganska gammal känns det som.. känner mig jätte trött och sliten så blir nog soffdeg ikväll. Ska försöka fixa tvättid antingen imorrn eller tisdag så det är gjort och städa med.

Tänkte berätta lite om min vecka. Först så var jag ju som sagt på IKEA med mamma och syrran. Köpte dock typ ingenting. Lite blockljus och sånt. Sen så for jag till stugan och tog det massa lugnt.

Sen onsdag kom ewe till stugan och vi käkade middag och så gjorde jag efterrätt :) Så kul att träffa hon när man väl har chansen :) sen på kvällen åkte jag till piteå

På torsdag så var det som ganska lugnt. Vi såg Resident Evil på bio i 3D :) Har ju aldrig sett det förut så det var ganska roligt :) Brillorna var ju dock inte så sexiga eller sköna :S Men iaf filmen var okej :) dock var det jobbigt för det kändes som en evig väntan då den började 00.01 på natten :P

Sen fredag åkte vi tillbaks till stugan och drack och spelade guitar hero och sånt :) Det var skit skoj!

Sen lördag så tog vi en vit dag :P Såg den nya robin hood med russel crowe. Den var sådär men gick att se iaf :)

Nää soffan nu och vila en stund. Kanske käka nå middag vi får se :)

Till helgen så ska vi fira min morbror så det blir säkert kul med en liten fest med släkt och familj :)




Så känner jag mig nu :P inte att jag direkt har haft nån mardröm men jag skulle inte tacka nej till sovsällskap :P grymt kramsjuk!

Ha det bra!

There ain't nobody like me

På nått lustigt sätt var det ganska skönt att komma hem. Dock ska det bli ännu skönare att komma till stugan :P

Men imorrn är det en roadtrip till ikea iaf. Måste erkänna att jag är verkligen inget större fan av ikea alls. Så mkt folk och skit. Dock kanske det är mindre imorrn eftersom det är vardag och mitt i månaden. Hoppas hoppas.. Ska även smyga in på alko en sväng :P

Men jag har dock inte en aning om vad fan jag ska köpa på ikea? Dock brukar man ju ändå komma hem med en massa små skit som man inte behöver men jag vet verkligen inte. Nya knubbisar kanske? En tavla? Har jag dock inte plats med men ändå. Vi får se :)

Annars ska jag förmodligen på nattbio på torsdag. Eller ja det är ju tekniskt sett fredag då eftersom den går 00,01 :P Ska se Resident Evil i 3D :D Det ska bli grymt kul om det blir :D

Livet känns lite bättre nu faktiskt.

Läkarmötet ser jag fram emot nu när det har sjunkit in så det känns bra också. Jag tror det kommer vara skit jobbigt och totalt värt det :)

Oooh måste bara säga att jag var så duktig och röstade idag :) Det vart på sverigedemokraterna ifall det är nån nyfiken själ som undrar :)


This is my life

nu har det ju gått ett par dagar sen jag uppdaterade men internet i stugan har verkligen inte velat vara med alltså :P bara jävlats och jävlats.. Men iaf kan ju berätta lite om vad jag har roat mig med i stugan.

Vi kom ju fram i onsdags och då tog vi det lugnt på dagen sen kom carro och hennes syster och vi såg idol och skåne fruar :) Det var jätte roligt :P Hur mycket skratt som helst :P Var väl behövt måste jag erkänna :)

Sen igår så lämnade jag stugan och for till Älvsbyn till min honey Ewe :D Saknar hon när hon är borta så mkt alltså :P Så vi drog raggen i älvsbyn (asgarvar bara när jag tänker på raggen i älvsbyn... Ganska patetisk :P)
Och så kollade vi runt på hus :P Hittade ett litet blått hus till salu som vi har planerat att införskaffa oss :P Dock så vill jag inte bo i älvsbyn och vi har inte råd till nått hus heller för den delen :P

Så vi övergav älvsbyn ett tag och for till påle och hälsade på nå kompisar :) Det var skit trevligt :) kul med omväxling om inte annat :P

Sen idag när jag kom hem så hade jag fått tid för att träffa läkare angående operation. Så den  13 oktober ska jag och mamma till gällivare mest troligt. Dom kunde inte ha tagit det en smula närmre? :P Så jag och mamma lär väl förmodligen få ta in på hotell eller nått dagen före för jag ska vara där elva och det kändes ju lite väl att börja köra as tidigt :P Men vi får se. Är ju en dryg månad kvar :)

Men nu ska jag hänga tvätt :P
Ha en bra helg!

(ingen bild idag.. Min dator kruppar massor....)

You can´t break a broken heart

Blää tror jag håller på att bli sjuk! Jävla skit alltså...

Ajja nog om att tycka synd om mig, fast det får ni gärna göra iaf, så sitter jag fortfarande i min rosa pyjamas :P har så ont i huvudet så jag kan knappt gå in i köket och titta ut genom fönstret så känns det som att nån typ pangar mig i huvudet med en slägga eller nått. Så vardagsrummet och soffan är min grej för tillfället..

Ja och imorrn far jag till stugan :P trodde det var idag men icket :P Känner mig lite halv haj på dagarna måste jag erkänna. Dock hade jag gärna åkt upp dit idag men mamma jobbar så det blir lite problematiskt.

Och jag har kommit på en sak som jag ska försöka göra i varje inlägg :P Hittade en sida med massa bilder på hundar och valpar med en text till varje :D texten verkar dom ha skrivit på engelskt barnspråk så undrar ni över nått ord så hojta till kan vi nog lösa det tillsammans :P

jag har ju faktiskt varit skit duktig med bloggen och skrivit varje dag sen i söndags :P det är fan stort!

Ja snart ska jag lägga mig i badkaret med hårinpackning och mysa en stund. Kanske blir som en hälsokur? Vem vet?

Men ni kära läsare jag hoppas ni mår bra och så kanske vi höres imorrn om jag är lika duktig då :P

Haha ha det bra :)

(jag som sjuk)


So sick of love songs

börjar bli redigt less på att inte sova alltså :P Somnade vid sju kanske och upp halv tio :P yey :P

Känner mig inte så kry idag faktiskt. Har sjukt ont i huvudet och känner mig yr :/ så idag ska nog bli ganska lugn tror jag. Eller jag ska gå ner och se om det finns nån tvätttid så jag ska nog roa mig med det kanske. För jag behöver verkligen tvätta :( Tänk om tvätten tvättade sig alltså :P

Och jag och ewe har kommit på värsta grejen. Om det nu blir den helgen (första helgen i oktober) så ska vi börja med att se massa fjortisfilmer och sen så ska vi som åldras över helgen för på söndagen ska vi spela bingolotto :P och så ska vi ev. på bio och göra massa annat skoj bara hon och jag :P Det kommer bli awesome!

Och imorrn så drar jag till stugan för lite skogsmys :) ska även hälsa på ewe i älvsbyn och hade tänkt åka förbi mormor också :)

och igår, jag var så sjukt kärlekskrank :P Eller ja jag var på ett väldigt kramigt humör :P men det enda jag kramade var då mitt täcke haha :P

Kommer hem igen på fredag :) så jag kanske bloggar innan dess, kanske inte :P sicket mysterium mina vänner!

nä nu ska jag fundera på att klä mig :P dock så kan man tvätta i pyjamas ju! Det bevisar ju bara att man måste tvätta sina vanliga kläder om man går runt i pyjamas, right? Får fundera på det där :)

Ha det bra!

(hade jag haft den här valpen hade jag letat ihjäl mig!)




you only want the ones that you can't get

Ny dag, nya tag!

Har varit i stugan, kom hem igår kväll :) Så då satt jag och en kompis och surrade och hade oss :) det var faktiskt riktigt kul :)

Men nu är jag hemma själv :) och sitter fortfarande i min rosa pyjamas med nasse på :P Och funderar på att göra nån nytta här i livet. Tvätta? Diska? Allmänt städa?
Även om jag vet att jag skulle behöva göra alltihop så kommer jag inte så långt på den fronten :P Det känns som en dag då jag verkligen inte vill göra nått. Jag lär dock göra det iaf eftersom jag blir nog för rastlös snart :P

Måste btw få berätta om min dröm som jag hade inatt. Haha jag skrattade fan när jag vaknade :P Handlade om en som heter tim, hans flickvän matilda och henke. Ja men dom tre körde bil iaf och voltade. Och jag skulle då hjälpa dom och hämta dom eller vad man nu ska säga. Och så har henke ett luftgevär eller nått sånt och tim skriker åt han att skjuta mig och jag ber henke att inte göra det och han gör det inte. Sen så kommer Matilda och ska ge mig stryk :P Sen då skulle jag tillbaks till mammas bil som jag då hade. Men då var den borta från där jag ställde den och gatan jag var på var helt plötsligt i spanien och vi var mitt i en festival. Så jag betalade in mig med spanska pengar för att komma in och hämta min bil som var borta :P plus att jag var då jagad av tim och matilda :P Satan så sjuka drömmar jag har ibland haha

Hopplöst att få myror i benen när man är inriktad på soffmys. Kanske jag ska ta en promenad? Det lät fan skit nice :D Plus att min mp3 är laddad med gammal musik som jag lokaliserade på datorn :P Det är jävligt nice :)

och vädret är perfekt för en långpromenad. Mulet och svalt :) I like it :)

Kanske man ska boka en tvättid för imorrn då? Det kändes ju tok bra :) och ska lägga ut mitt akvarium på blocket. Nu jävlar ska det bort

Så med andra ord om nån vill ha ett 60 liters akvarium med ny pump, två mini koi fiskar, en öronål och en relativt stor mal så är det bara höra av er :P Följer med doppvärmare och massa dekorationer också :) och en sån här rengörings sak som suger upp vatten och en liten håv och mat åt dom :)

Köp det!

Ha en bra söndag :)
Puss och Kram





Fight fire with fire

jaa dags för en uppdatering känner jag :P Jag kan berätta lite om mitt urtråkiga liv för den delen. Jag brukar se fångarna på fortet på vardagarna :P ganska underhållande ibland. Och alltid tänker man: Undra hur jag skulle kunna klara just den där uppgiften och gåtan. Och med tanke på hur jag ser ut och hur bra min hjärna funkar så har jag kommit fram till att jag skulle inte klara nått av det :P

Men drömma går ju :P Och ni vet skorna jag la upp i det förra inlägget? Dom fick följa med hem :P Tack syrran för en tidig födelsedags present :D

Jaa jag höll på att dö idag också för den delen. Min lampa på toan hade gått så jag hade ljus där för att kunna se nått :P Och en kompis brände fingrarna när han skulle tända ljuset så han tände eld på en papperstuss och kastade ner i glaset :P jag hade en egen öppenspis på toan måste jag lägga till :P och den var fan inte lätt att släcka! Försökte blåsa ut det men det var ju som att lägga dit en pappersbit till.. Så lågan vart med andra ord ännu större. Så då hällde jag vatten på det. Kallt vatten... Och då släcktes det ju ioft men glaset sprack ju totalt :P vart ett jävla liv på lyktan efter det :P smattrade och hade sig. Fick nästan en hjärtattack.

Imorrn så blir det att följa till pite för att lämna ett fönster och sen ska jag och en kompis på ett hemligt uppdrag :P eller ja jag står för det hemliga uppdraget eftersom jag ska vara fyllechaffis. Där sa jag just vad mitt hemliga uppdrag var.. Attans!

Nu ska jag se tv en sväng. Och diska :)

Ha det bra mina läsare!



RSS 2.0