I Still Haven't Found What I'm Looking For Lyrics

Nu är det så här när allt är klart. Jag säger upp min lägenhet i Öjebyn förhoppningsvis idag. Sen så flyttar jag tillbaka till Luleå. Den största orsaken är nog att jag ska börja plugga igen. Sen så mår jag inte bra i Öjebyn. Jag känner mig inte okej. Så jag testar nått nytt. Jag säger inte att det kommer få mig att må bra men det vet jag inte förens jag har provat :)

Om vi går tillbaks till skol delen. Om nu nån undrar vad det är jag ska börja plugga till och svaret är Sjuksköterska. Dock så ska jag nog plugga upp mina vanliga betyg först. Så håll tummarna för mig för nu jävlar ;P

Det ska bli kul. Har funderat på det yrket ett bra tag men aldrig sagt det tror jag. Aldrig kommit fram till att jag har tagit fingrarna ur röven och faktiskt gjort det :P

Som sagt, Wish me luck ;)

Rätt passande bok va? ;)

Good shoes

Skor skor skor... Vill ha nya skor. Typ stövlar utan klack men hittar inga jag vill ha direkt. Hittar massa konstiga och sen några som jag inte vet om jag älskar eller hatar. Har dock kommit fram till att jag ska investera i sånna här:



Men saken är den.. Dom finns både med höga skaft och lite lägre skaft och jag vet inte vad jag vill ha... Några förslag?




Älska eller hata? Jag tror jag gillar dom men skulle nog aldrig nånsin köpa sånna


I´m hurting you

Jag tror inte jag kommer försöka få tillbaks han som vän just pga att det han sa då gjorde så jävla ont... Sen så är det nog bäst för han om det är så här för han mår inte bra av att vara runt mig.

Riktiga vänner gör inte som han gjorde. Jag tror nog att han säger samma sak om mig.

Läs du gärna min blogg :) Uppskattar kommentarerna

It's My Life

Hej igen :)
Vill bara säga att min livsstil är inte dålig. Egentligen är det bara en person som har problem med den. Jag dricker nästan aldrig, jag tar inga droger förutom att jag röker men det ska jag sluta med.

Vill "Min vän" veta vad jag gjort vår gemensamma föredetta vän? Jag hade sex. Ingenting jag skäms för eller försöker dölja på nått sätt. Därför så gav han upp. Så enkelt var det. Ingenting jag ångrar heller.

Vill inte att nån ska missuppfatta mig men jag uppskattar kommentarerna jätte mkt :)

Men jag känner inte att jag borde ändra min livsstil för jag anser den vara helt okej :)

One more night

Ja vi drar ett nattinlägg pga en kommentar jag fått. Vill inte att ni ska missuppfatta det som jag skrev tidigare.

Kommentaren lyder:
Varför fly? Varför inte lösa problem? Är det du eller någon annan som gör fel? Problemen kanske förföljer dig om du inte tar itu med dem?

Det handlar inte om problem. Eller både ja och nej men det största problemet finns inte längre. Nu ska jag bara jobba på att få upp mitt självförtroende en sväng. Och då spelar det inte nån större roll vars jag bor men vill gärna trivas där jag bor och det gör jag inte nu. Sen så anledningen till att jag funderar på att flytta är att jag ev ska börja plugga igen.

Jag tänker inte skylla problemen på nån annan. Det enda som är är att folk har problem med mitt sätt att leva och det är till 100% upp till dom. Jag är jag och så kommer det förbli.

Problemen kommer inte förfölja mig för jag tar dom med mig. Sen vill jag inte kalla det problem egentligen. Bara brister.

Där har du det du anonyma kommentator. Jag flyr inte från nått problem för jag har inget jag kan fly från. Jag gör det för min egen skull. Och snälla skriv namn om du ska kommentera mina inlägg.

How many times can I break till I shatter?

Bra fråga... Känns som att det är ett evigt ihopbrytande hos mig. Känner att jag inte orkar le, skratta eller nått. Sitter som mest tyst känns det som... Jag funderar allvarligt på att flytta från den här stan nu. Mår inte bra här. Handlar inget om dom som är runt mig. Men jag trivs verkligen inte här längre. Så jag ska se... Funderar på att flytta tillbaks till Luleå. Men jag vet inte... Är ju en möjlighet. Sen så är det ju så här att även om jag flyttar så kan jag alltid flytta tillbaks om det inte funkar. Är en möjlighet... Men jag måste pröva nått annat för det här funkar inte. Har varit i Luleå i några dagar nu och har verkligen varit skönt. Men samtidigt så känner jag att jag har ju testat Luleå en gång tidigare och det var väl sådär. Ska man pröva nån ny stad kanske? Hmm jaa det krävs en funderare det där...

Vars fan ska jag ta vägen egentligen?

Jävligt bra låt: http://www.youtube.com/watch?v=d_NfBqD_2iI&feature=related

Stone Sour - Zzyzx Rd.

Ja få se nu vad ska jag kunna skriva här idag då. Idag far jag till Luleå. Behöver komma bort känner jag. Bara vara hemma i luleå och ta det lugnt. Så det ska bli härligt :) Annars så har det inte hänt så mkt. Varit hundvakt ett par dagar åt en kompis hundar :) Varit skit kul! Fast det tyckte ng inte mitt bankomatkort som vart ihåligt haha :P Det är det som är charmen med att ha hund! Man vet aldrig vad som väntar en ;)

Annars då. Ja alltså jag kan väl inte säga livet är toppen direkt men det går förhoppningsvis åt rätt håll. Ska träffa en jobbcoach på måndag :) Så det känns bra. Ska även till en läkare imorrn så kanske jag mår bättre med mig själv efter det :) Undrar om jag kanske ska rengöra fiskskålen innan jag far? Hmm den såg rätt smutsig ut. Ja det ska jag nog göra :)

Låten som jag skrev som rubrik tycke rjag ni ska lyssna på :) Den är faktiskt rätt okej



"What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don't think I'm going to see this through?
Tell me I'm a part of history - Tell me I can have it all"





I don´t wanna lose control but I’m falling

Sådär jag. Har inte uppdaterat på jätte jätte länge men bättre sent än aldrig.
Få se nu vad som hänt på sista tiden:

22:a Septemper.
Nikita skulle ha blivit två år gammal så det var lite halv jobbigt.

27:e September.
Emma G samt Glenn fyllde år

9 Oktober.
MUSTASCH! Så sjukt bra spelning! Sen fick jag mina bröst samt ett papper signerat :P Sen var det efterfest med dom på Kalles :) Var dock så jävla mycket folk så jag drog ganska snabbt

10 Oktober.
Släktkalas. Eller nå. Var min morbror, min kusin, min syster och mamma och pappa i stugan. Sen så for vi till mormor och efter det till farmor. Sen hem med buss. Jippi :P Sen så var det fest hos Ewe :)

11 Oktober.
Jag fyllde 20. Vid lunch typ så gick jag, glenn, emma p, tanja, ewe, mikko och sabrina och åt :) Sen så gick jag hem och satt här tills typ nio på kvällen så for jag och Emma G in till stan för att träffa anna :)

13 Oktober.
Bloggar för första gången sen gud vet när :P Hej och hå men det känns faktiskt ganska bra. Har även börjat bli bättre på att vara hemma :) Får inte lika mycket panik längre för att vara själv och det är skönt :) Har även diskat idag :) Och badat badkar med en badbomd som har olja i sig så man blir jätte mjuk :D

Hur mitt liv ser ut förövrigt då... Ja låt mig tänka. Det ser nog inte ut alls. Är rätt tomt i mitt liv. Har min lägenhet med mina fem fiskar och miljoners dammråttor. Har ingen ork överhuvudtaget i kroppen. Inte nånstans... Vill bara gräva ner mig nånstans men jag är för rastlös i huvudet för att ligga still. Så det är lite knasigt. Men men, jag är inte den som är den.
Har inte så mkt intressant på hjärtat dock. Jo förresten! Vet ni vad lilla Elin har gjort inatt? Medans jag sov så slet jag loss i princip hela min lilltå nagel :P Jag är inte ens frisk när jag sover alltså :P Kände att det gjorde ont när jag vaknade och det var ju inte så konstigt haha :P

Ajja vi hörs väl sen gott folk!
Bye bye

RSS 2.0