I think I better leave right now

Hej och hå... Zeke är ganska fantastisk ibland :P Hämtade han efter jag hade varit i stallet igår. Och så var vi ut på en långpromenad nu på morgonen :P Självklart ska det ju komma en hare :P Och zeke är väl lite känd för att ha tagit ihjäl mindre djur. Dock så har han nog aldrig menat det men han leker lite våldsamt :P

Annars då? Jaa igår så städade jag lite och packade. Diskade även :) Gillar att komma hem till en någorlunda fin lägenhet :) Och jag ska ju vara borta ett par dagar nu :)
Har ju även fixat fisk matare :P Äran gick till min underbara syster :)
Nää om man skulle ta och hoppa in i duschen och göra sig klar för att åka till mamma kanske :)

Bloggar kanske från stugan senare :)

Ha det fint!



Sick and tired

Baaah jag är sjukligt trött... Fattar inte varför jag ska vakna så tidigt fastän jag får sova hur länge jag vill :/ Iaf idag så får jag det.. Ska inte rida förens fem så jag hade iaf kunnat få sova till tolv tycker jag. Men nädå jag ska tamejfan vakna åtta bara därför. Samma sak igår... Spelar ingen roll när jag går och lägger mig så vaknar jag tidigt.
Dock så är det väl också skönt att ha hela dagen framför sig men när man jämt är trött så är det inte lika kul längre....

Ajja nog om mitt gnällande. Idag så ska jag med mamma nånstans. Hon skulle fixa nå saker inför hennes 50 års resa som börjar imorgon :D Så glad för henne att hon får en välbehövlig semester! Efter det så vet jag inte om jag skulle äta där eller inte :/ Får se om jag ens vill... Och så ska jag ta hem bilen eftersom jag far till stallet sen :) När jag är klar där blir det direkt till Bergnäset och hämta Zeke :D:D Åh jag älskar den hunden :)

Imorrn drar jag till stugan! Så jävla skönt!


Already gone

Måste bara säga att det inte bara blir ewe som följer till stallet utan jag får även med mig zvea :P Sen är dock bilen full med tanke på två hundar där bak också :P

Stallet nu!

Love

Åh jag är verkligen dålig på att uppdatera här :P Jag borde verkligen bli bättre!

Tänkte berätta lite om min helg och min kommande vecka om nån är intresserad.

Fredag:

Då for jag och mamma från stugan :) Vi hade varit där sedan onsdag. Så for vi direkt till min förhoppningsvis framtida praktikplats i en månad iaf :) Så jag skrev under nå papper och hade mig. Efter det så följde mamma mig till stallet och hjälpte mig att utfodra hästarna :) Hon var så söt mamma, "Men gud vad stora dom är!"  pratar med hästen: "Du gör väl inte illa mig nu va?"
Ganska skit söt mamma jag har :) Efter det så snabbstannade jag på systemet och sen till busstation och tog en buss till piteå :D Där träffade jag bäckis och biffen :) sen så drog jag hem till ewe och vi fixade oss inför Rockabilly kvällen på Statt.
Då vi hade fixat oss klart så drog vi till Agneta och Bosse och hade en mini förfest :) Så himla mysiga människor alltså! Man blir så glad av att vara där :D Sen så promenixade vi till statt och jag, ewe, emma och tina dansade mest hela kvällen :P Det var totally awesome!

Lördag:
Då for jag tillbaks till Lule för att rida :) Och det gick som vanligt jätte bra :D Dom är så fina pojkarna :) Efter det så for jag tillbaks till pite igen för jag skulle träffa nå folk :) Det hela slutade med att vi drog till skellefteå och grillade med Johnny och Peter. En helt fantastiskt trevlig kväll som jag vill göra om fler gånger :)

Söndag:
Ja jag kom hem idag på morgonen :) Sen så var jag med mamma och lullade på i deras lägenhet. Jag gick även ut med ina och badade henne efter det :) Sen så bjöd mamma på grillat kött, potatis, vitlökssmör och vitlöksbröd. Jag lovar att jag är inte kyssvänlig för tillfället haha :P
Och pappa såg min hals tatuering för första gången idag... Har ju haft den i lite mer än tre veckor..
Han reaktion löd: VAD I HELVETE HAR DU GJORT??? Det där tycker jag verkligen inte om!
Men men, min kropp ;)

Veckan:
Jaa imorrn och på tisdag ska jag rida i alla fall :) Samt att jag ska hämta Zeke då efter ridningen då min kusin och hans sambo åker med ett tåg som gick vid fem sex tiden på morgonen på onsdag :P Haha stackars jävlar :P
Sen på onsdag ska jag först och krama min mamma jätte mycket eftersom hon drar till turkiet i en vecka :P Sen ska jag hämta Ina och sen åka till piteå och hämta Ewe och dra till stugan :D MYYYYYS!

Satan i gatan vilket långt inlägg :P
Ska lägga upp en skit söt bild! Hittade den på nåns blogg så jag tjuvade den mohahah :P

Igelkotte bäbis <3


!

When It was good

Idag så har jag varit på AF. Och men handläggare har fixat en praktikplats åt mig :) Så jag ska dit på fredag och skriva alla papper så det är klart. Jag hoppas dock inte att jag får börja redan till veckan då jag ska ha Ina och Zeke och vi ska vara i stugan.. Fan om det blir så så ligger jag illa till för Zeke kan inte vara nån annan stans och min kusin far till norge på tisdag så det är bara be att jag inte får börja riktigt än... Men med min tur så lär det ju vara precis så att på måndag så börjar jag...

Ajja annars idag då: Jaa klockan elva så ska jag och ta p-spruta :) Sen så blir det hem till mamma och hämta upp hon och sen till busstation för att hämta mormor och skjutsa runt henne och sen till stugan :) Ska bli skönt att få komma dit. Är så lugnt där :)

Sen på fredag så ska jag ju som sagt skriva papprena. Och sen så ska jag och mamma fara och mata hästarna. Sen så ska jag på rockabilly party på Statt i Piteå :D Det kommer nog bli as bra. Kan dock inte släppa oron över veckan som kommer.... Vill ju inte svika min kusin direkt..

Håll tummarna för mig!
Puss och kram!



Kung fu fighting

Lägger bara in ett snabbt inlägg om en kommentar jag fått :P jag uppskattar hjälpen det gör jag verkligen :) Skönt med människor som är trevliga :) Men det jag vart lite intresserad av är att personen vet vem jag är :P Och jag är inte så mkt för anonyma inlägg så kom gärna fram och säg vem det är så jag vet vem denna människa är haha :P

Jag bits inte :P Hårt iaf! ;D

Going down in flames

Känner mig helt död... Håller på att tvätta just nu och ska byta rent i sängen och dammsuga hade jag tänkt. Och ta itu med min disk. Sen så kom jag även på nyss att, just ja fan, jag har AF kl. 09,00 imorrn. Det borde nästan vara olagligt med den tiden.

Och stressen fortsätter. Igår så var jag och red och det gick bra. Jebbe var lite väl pigg men det var okej ändå. Och då fick jag även veta att en av oss medryttare föll av Jebbe i söndags och bröt två revben och fick ett nyckelben ur led.

Så nu är vi helt plötsligt en man kort. Och det är nog tajt ändå att få ihop så hästarna får gå iaf fyra-fem dagar i veckan. Plus att nästa vecka kommer jag vara borta det mesta för jag har Zeke och Ina då och jag kan inte direkt ta med dom till stallet. Och så kommer jag vara i stugan då iaf.

Men på fredag ska jag dit och ge dom mat i alla fall. Och så ska jag rida lördag med Jeanette. Så det blir nog bra. Känns bara som att stressen snart tar ut en helt. Men det löser sig.

Jo för den delen så är jag 99,99 % säker på att jag verkligen har magkatarr. Just ja fan! Har glömt ta P-sprutan :O Får ringa om det imorrn kanske jag kan komma på morgonen dit.... STRESS!!!

Hoppas ni har haft en bättre tisdag än vad jag har haft :P


RSS 2.0