What is love?

Dag fem har kommit och precis som rubriken lyder så är dagens samtalsämne kanske man kan säga

Vad är kärlek:

Oj... För mig har nog kärlek varit massor med saker. Just precis vad kärlek är tycker jag är svårt att sätta fingret på. Man kan nog känna kärlek för nästan allt. Även om kärleken skiftar i styrka.
T ex så älskar jag min mamma över allt annat. Men samtidigt så kan jag älska min nya tröja.
Och det är ju kärlek båda två. Fast med olika styrkor.

Men kärlek skrämmer mig lite. För kärlek gör ont och jag tror att kärlek kan döda. Det är nog bland det vackraste som finns i världen men ändå. Det är lurigt det där.

Som nikita. Har nog aldrig älskat nått så mycket som jag älskat henne. Och hon togs ifrån mig. Och det gjorde så sinnessjukt ont så det finns inte.

Därför är just låten What is love ganska bra i det den säger. What is love, baby don´t hurt me.
Visst dom säger att kärlek är bra skit. För mig har den bara varit i princip skit. Eller det var ju bra så länge det varade.

Men jag älskar mina vänner. Det är ju också en rätt stark kärlek. Och dom är mitt allt måste jag erkänna. Men det är också en knepig kärlek. För jag är så beroende av mina vänner så jag skulle aldrig klara mig utan dom. Och jag skulle nog göra det mesta för dom.

Men nä, vad kärlek är, det vet jag aldrig. Jag har inte upplevt "den stora kärleken" än så vi får se. Om några år kanske jag kan skriva om det här inlägget och faktiskt veta på riktigt. Det enda jag vet är att kärleken för nikita slår nog det mesta.

Vad är kärlek för er?


Pain

Har ni märkt vad duktig jag har varit på att skriva varje dag? Är nästan stolt över mig själv ;P
Idag är dock ett tråkigt inlägg
Idag är det dag fyra:

Det här åt jag idag:

Och jag har haft ganska ont i magen hela dagen så jag har inte ätit så mycket idag :P

Till frukost åt jag en macka med ost och drack nån klunk saft

Till middag åt jag färsk pasta med taco köttfärs :)

Och det var det :P Sa ju att det skulle vara ett jätte tråkigt inlägg..

Kan hända jag tar en macka ikväll nångång till bingolotto :P

Ja då var det inte så mkt mer!

Ha det bra!


We are family

Och så kommer vi till dag tre!

MINA FÖRÄLDRAR

Då ska vi se. Ja jag har som många andra personer två föräldrar, en mamma och en pappa. Och jag måste nog säga att mina föräldrar är världsbäst.

Jag bor ju för tillfället hos mamma innan jag ska flytta :) Jag och min mamma har skit bra kontakt. Men det har vi inte alltid haft. Ni förstår att jag har inte alltid varit lugn som en mindre filbunke, jag har varit ganska hmm hur ska jag säga det med ett bra ord? Öhh vi tar ordet Halvrebellisk. Så mina föräldrar har inte direkt haft den lättaste resan med mig. Men det löste sig när jag var typ 16 med mamma. Då satte vi oss ner och verkligen pratade.

Så där kommer min braiga relation med min mor :) hon är min totala stöttepelare genom jävlat allt. Utan henne så vet jag inte vars jag hade varit.

Dock så påstår jag inte alls att jag har en dålig pappa. Han är en jätte bra förälder men tyvärr så har vi inte haft så bra kontakt eftersom vi är så lika varandra så exploderar vi mest på varandra. Dock så blev det massa bättre när jag flyttade hemifrån. Så nu har vi en bra kontakt ändå :) Det är absolut inget fel på pappa men det är ju bara så ibland att man inte kommer överens. Jag skulle dock aldrig önska att jag hade en annan pappa.

Jag är total nöjd med mina föräldrar! Ska se om jag inte hittar nån bild på mina päron :)




Dålig bild men det enda jag hittade på pappa :) det är han utan hjälm :P



Jag och min mamma i bulgarien :)

Sådär ja :) då var dag tre avklarad och nu har jag berättat om mina föräldrar :)
Hoppas ni har lika fina föräldrar som jag!


Love Hurts

Ja då var det dags för inlägg nummer två på listan och det var då:

MIN FÖRSTA KÄRLEK

Ja alltså det finns nog kanske inte egentligen så mycket att säga kanske. Kärlek gör ont och det här var inte ett undantag.

Han hette Chrille iaf och jag var 16 år gammal :P Åh jag var så kär så det var sanslöst :P Jag bodde i Luleå då så jag tog bussen dit när tillfället fanns :P Det var aldrig nått seriöst även om jag ville det men han hade inte samma tankar som jag. Och ont gjorde det och inte nådigt :P

Det gör som ondast när man lägger fram hela ens hjärta i andra händer. Sånt ska man akta sig för. På nått sätt så kan man som aldrig helt glömma bort sin första kärlek. Och det vill jag nog inte heller. För nog fan hade jag roligt under den korta perioden :)

Var det värt att falla head over heels för en kille? Både ja och nej :P Ja för det är en skit bra kille och vi har fortfarande kontakt så det är som kul :) Nej för att det gör så förbaskat ont! Spec när det inte är nått snällt avslut.
Man ska nog inte vara kär trots allt :P


Animal i have become

Ja då börjar jag med mina 30 dagar!
Och om ni kikar lite längre ner så ser ni att dag ett ska vara Om mig.
Blä nu är jag nog inte så duktig på att skriva saker om mig men jag testar :P

Om mig:
Jag är en i regel morgonpigg människa och det hatar mina närmsta som kanske inte tycker man ska stiga upp direkt man vaknat :P Men problemet är ju bara det att jag kan inte riktigt sova. Jag är vaken större delen av natten. Även om jag inte är uppe och springer utan ligger ner, och det ser ut som jag sover, så gör jag inte det. Har blivit en expert stirrare i väggen :P

Jag älskar djur. Speciellt hästar och hundar. Även om jag är aningens allergisk mot hästar så känns det som att vara i stallet är bland det bästa jag vet. Det är lugnt och fridfullt och man behöver aldrig vara nån man inte egentligen är där. För hästarna bryr sig inte, varken om hur man ser ut eller något annat så länge man är snäll.

Jag har nog blivit mer eller mindre expert på att byta hårfärg :P Det är en sak som jag nog aldrig riktigt blir nöjd med oavsett vad jag gör haha :P Önskar bara att håret inte behövde ta så mycket stryk av alla olika behandlingar och färger :P

Jag känner mig gammal. Jag är visserligen bara 21 men känner mig hur mycket äldre som helst. Inte för att jag är mognare men bara en sak som att när andra dricker så kör jag nästan hellre än att dricka själv :P Plus att jag spelar bingolotto typ varje söndag. Var visst nån jackpot tjosanhejsan på söndag. Spännande ;P

Jag gillar när alla är nöjda. Jag gillar att göra folk nöjda. För det är som en viss uppskattning i det och folk som verkligen känner mig vet hur jag funkar. Jag tror jag skulle kunna gå över eld och vatten bara alla var nöjda efter :P och det är nog inte alltid lätt att ha en sån i närheten. Jag är egentligen ganska hopplös....

Men dom som står mig nära släpper jag gärna inte. Jag tror jag skulle hänga mig fast i benet på dom om dom försökte lämna mig så dom hade tamejfan fått dra med mig vars fan dom än skulle. För jag skulle fan aldrig ha släppt :P

Jag kan dock vara en jävligt jobbig person. För mitt humör kan gå från noll till hundra på en halv sekund. I regel är jag nog bland dom lugnaste personerna. Och jag blir sällan arg. Men när jag blir arg på riktigt så blir jag det så det räcker och blir över. Sen har jag skit lätt för att bli ledsen. Det behöver inte vara nått stort eller nått utan jag är som lite överkänslig ibland.. :P

Jag har aldrig gillat mig själv. Kanske ibland en del av mig då och då men aldrig så man känner: Åh fan, idag är jag ju riktigt fin! Utan det är nog mer ett: Äh det får fan duga. Men det bara är så. Jag bara är så.

Finns ingen som kan påstå att jag är frisk :P Men det är kanske det den lilla charmen med mig innebär. Jag är inte riktigt normal :P Och jag vill inte vara riktigt normal heller. Jag vill kunna larva mig och göra bort mig och supa mig klapp kanon och göra vad jag vill.

Men riktigt sån är jag inte :P Men jag kan om jag vill ;)
Så där har ni en del av mig. Har jag glömt nått så hojta till!


Try to remember

Hej alla glada! Jag har faktiskt tänkt bli bättre på att uppdatera och det här kan vara ett sätt att försöka :) Jag snodde den av emma som kallade den för en julkalender. Så jag ger det ett försök :) Med andra ord ska jag uppdatera varje dag i en månad om olika saker :P gör det ni med!

Dag 01
– Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Önska mig lycka till :P


Please don´t go

Ja jag vet.. Min uppdatering är sämst :P jävlat sämst. Men iaf så nu tänkte jag att jag kan skriva ett par meningar här.

Men vad riktigt ska jag skriva om?

Ja vi kan börja med att skriva om min ångest jag börjar få för att jag ska flytta från mamma :P Det känns jätte hemskt!! Fastän jag inte bott hemma på flera år så nu när jag bott hos mamma i typ en och en halv vecka så inser jag att det kommer bli tok ensamt utan min tant :P Och Ina... Dock ska jag ha Ina i nästan en vecka i december men då är jag ju fortfarande utan min mamma :P Bah känner mig som ett barn på nytt men jag är så skadat mamma kär så det finns inte :P

Sen kan jag berätta att soc gav mig fingret. Brutat :P Så no money för december. Yay vad kul!

Hmms... Armageddon gick nyss på tv. Stor grinade i slutet :P Men det är ju mig det handlar om och jag grinar till massor av filmer. Även skräck filmer :P

Oh på tal om filmen! Nu ska ni få höra :P Jag gick och såg Saw i fredags. Den var inte så bra men jag gillade 3D effekterna :) Sen så for vi ut på stan en del :) Det var jätte trevligt! Tack Lisa! :D

Sen så är det ju då snart dags för den här flytten jag pratar om. Men det kommer nog se ut såhär: Den 1:a december så kommer jag fara och hämta ut nycklarna sen ska vi tapetsera köket. Kanske få utkörning av möblerna? Återstår att se. Men sen typ veckan efter så flyttar jag in ordentligt för då är min mor ledig och kan hjälpa mig flytta :)

Nu sitter jag för den delen och tittar på valar på animal planet och delar digestive kex med ina och dricker mjölk. Men ska nog snart stänga av datorn och krypa ner i soffan framför mer tv :P

Puss å kram på er och hoppas ni har haft en bra helg än så länge :)

(Ingen bild idag, törs inte försöka med tanke på vilket skit internet mamma har)


Sleepless night

Börjar bli tokigt less på att knappt sova på nätterna. Inte för att jag på något sätt är ovanligt trött, utan kroppen har nog vant sig vid att inte sova så mycket.
Men det löser sig, det tar bara lite tid tror jag.

Ja annars så har jag packat ihop en stor del av min lägenhet nu. Pappa kommer på torsdag och hämtar alla möbler och sånt så det känns som bra att det är på gång. Dock så ska jag leka hemlös i drygt två och en halv vecka men det gör mig inte så mkt. Jag har alltid mamma och underbara vänner så det är inga problem.

Men jag längtar tills min lägenhet är min. Det ska bli jätte skönt att flytta hem igen. Öjebyn är mitt riktiga hem, det trodde jag inte riktigt förens jag lämnade det. Då insåg jag att just nu så vill jag inte vara nån annan stans än där. Och därav flyttar jag också tillbaks. Jag flyttar hem.

Och det känns skit bra!

Dock är det alltid way för jobbigt att flytta :P Kan ingen komma och packa ihop och transportera sakerna dit samt packa upp det åt en så allt är klart när man kommer? Dock så kan man säkert hyra nån som skulle kunna göra det åt en. Tror jag iaf? Det är dock inte ett alternativ :P Vill inte nån okänd ska rota i mina saker :P

Jo, jag vann 100 kr på bingolotto i söndags. Ska börja spela bingolotto varje söndag har jag kommit fram till. Nångång borde jag vinna nått större va?

Ajja nu ska jag se en film. Är snorig och jävlig. Skyller på Merlin ;)

Ha det bra mina söta läsare!
(Och Carina, klart du räknas som en av mina söta läsare!)




RSS 2.0