I feel good

Jag har som gett upp det där med listan om ni nu inte märkt det :P

Kan dock berätta att jag har fått en operationstid :D Jag är ganska nöjd! Så den 15:e februari åker jag till sunderbyn och opererar mig. Så nu käkar jag nutrilett för fulla muggar och vill ni veta en sak? Jag har gått ner: 2,7 kg sen i söndags :P Ganska fränt va? Jag tycker det iaf.

Dock så smakar ju nutrilett verkligen inte godis.. Men det är bara härda. Och jag har lite problem med att få i mig fem om dagen. Jag har högst fått i mig tre. Men jag tror det handlar om att jag inte är van vid det så det kanske blir bättre sen :)

Jag tänker ju inte sitta och säga att det är lätt när folk jag är med äter onyttigheter som tex skräpmat, godis, chips, läsk :P Men samtidigt så jag har ingen rätt att neka folk att äta det dom vill plus att jag mår inte bättre av det heller så det är bara härda :) Jag kommer ta mig igenom det här.

Så det känns som att det leder till nånting bra det här måste jag erkänna. Och jag kan inte säga att jag inte länktar tills det är gjort och min nutrilett period är över men det hade nog alla sagt :P

Nä nu ska jag ta och dricka en nutrilett och hoppas på det bästa :P

Ha det bra!


Jag har tagit mig igenom min första nutril...

Jag har tagit mig igenom min första nutrilett dag! Och det gick ändå ganska bra! Lite jobbigt var det ju och dom smakar verkligen skit men håller man för näsan och sköljer ner med vatten så går det! Happy! =D


Fuck you


Är det bara jag eller har det här ämnet typ redan varit? :P Ajja nog kan jag skriva vad jag hade på mig idag igen om det intresserar er :P Vilket det förmodligen inte gör men men! :)

Dag 14:
Vad hade jag på mig idag?

Jaa jag har bytt om en gång idag men när jag vaknade hos en kompis så hade jag på mig en svart lång t-shirt och ett par jeans leggings :) Sen när jag for därifrån och for till tanja så bytte jag om till en ny tröja jag köpte på Gina under mellandagsrean. En lång typ grå långärmad typ tunika kanske man kan kalla den. Skön som tusan :)

Sen så kan det hända att jag hoppar in i min pyjamas en vända :P Bara för att det är sinnessjukt skönt!

Oh och by the way, jag har hittat min nya favoritlåt för stunden :P Texten är så jävla skön!


RSS 2.0