Somliga ljus brinner aldrig ut

Måste bara säga att jag har kommit fram till att jag älskar mitt jobb och mina arbetskamrater!

Så jävla härlig känsla! Jag vaknade imorse med ett leende och det har nog aldrig hänt att jag har gjort det av min alarm klocka haha :P Men det känns så himla bra! Plus att jag har fått förlängt till iaf sista oktober och det gör mig bara gladare :)

Och en annan bra sak jag måste säga är att jag såg Hur många lingon finns det i världen igår och gud vilken fantastiskt underbar film! Har nog aldrig gråtit och skrattat så mkt förut. Den kan jag verkligen rekommendera till alla! För det är en film som passar alla åldrar kan jag själv tycka :)

Annars har jag väl inte så mkt på hjärtat tror jag. Löning imorrn så då ska jag hämta ut mitt paket :) Och betala räkningar men det är inte lika kul.. Hoppas hoppas hoppas på en hyfsad lön :)

Sen har jag beställt en skit söt halloween dräkt som kommer när som helst också. Ska försöka övertala chefen att ha en halloween party sen! Hade varit asroligt! Och bara göra det enkelt typ att alla som är utklädda får gratis entré. Och dom som inte är det får betala typ 80-100 kr för att komma in. Billigt och bra enligt mig :)

Men vi får se. Ska prata med han lite mer imorrn när jag jobbar :P

Nu ska jag fixa nå middag innan det blir dags att gå ut och gå med Flobb :) Sen ska vi se nån skräck film som han tyckte verkade skit läskig. Jag är inte så känslig för skräckfilmer men vem vet? Kanske den ger mig en hjärtinfarkt eller två?

Ha det bra tills vidare och kom och käka lunch på sjöbodan! 79 kr kostar det och det är öppet mellan 11-14 :)

Puss å kram! <3



(bild tagen från google. Hur många lingon finns det i världen)

Nightmare

Hej och hå idag har jag verkligen drömt att alla hatar mig :P Först så var det en katt som attackerade mig brutalt! Sen så träffade jag en föredetta kompis som skulle slå ner mig som dock aldrig gjorde det.
Och sen träffade jag ytterligare en annan gammal kompis som typ bitchslapade mig. Det gjorde dock inte så mkt för det var med så lite kraft. Hade nog varit ungefär likadant i verkligheten haha.

Sen så började jag falla helt plötsligt :P Jag skulle springa nånstans och sprang i trapper som såg ut som rulltrappor men dom stod still och den var brantare och stegen var högre än normalt så oavsett hur många gånger jag sprang ner för den så missade jag alltid sista trappsteget och föll. Till slut så hade jag fallit så mycket att ena nerven i benet hade kommit i klämm så jag kunde inte stå alls. Så då kom det nån tant och hjälpte mig och sen vaknade jag.

Drömmen låter inte så läskig men seriöst, nu vet jag hur det är att känna sig hatat av så många :P Fan om till och med katter hatar en då är man nog fan i trubbel alltså. Känner mig dock lugn på den fronten än iaf. Nog är det folk som hatar mig, såklart, jag väljer bara att inte bry mig :)

Nä kallax ikväll med två mini muppar :) Dock ska det bli trist att dom åker hem men sånt är livet. Och eftersom jag ändå ska hem med det gröna aset på min parkering så kan jag ju likagärna ta med dom också :)

Ha det bra tills vidare ;)




Typ så mkt älskar katter mig...

Jag är med och tävlar!

Vinn en valfri Onepiece!

Nu drar jag igång en kanon tävling i samarbete med Snowandmotion
där du kan vinna en valfri Onepiece till ett värde av 1299:-

Förutom Onepiece kläder så hittar du även träningskläder, solglasögon,
skor, skidtillbehör ja allt en aktivmänniska kan behöva!


För att vara med och tävla:

1 Lott: Lämna en kommentar med dina kontaktuppgifter (namn & mail) 
och besök snowandmotion och skriv nedanför i en kommentar
vilken Onepiece som är din favorit.

Lott 2:
Gilla snowandmotion på facebook och skriv här nedanför
vad du heter på facebook.  

Lott 3: Kopiera bilden och den kursiva texten och tipsa om tävlingen i din blogg
och skicka en direktlänk i din kommentar.

(Ni får själva välja hur många lotter ni vill ha (Lott 1 är obligatorisk)


hos Linnéa- Ebbas mamma i samarbete med
Snowandmotion


Tävlingen avslutas 10/9 21:00

L Y C K A   T I L L :)

Holiday!

Har ju glömt att berätta för er att jag ska utomlands snart! Eller ja, typ snart :) Den 25 september så åker jag en vecka till turkiet med mamma :) Sen far jag två veckor i december med ewe och hennes mamma och birger :) Så det ska bli så jävla skönt nu när det har börjat bli kallt ute att komma tillbaks till värmen igen ;)

Annars då? Nå jag har tänkt och gå och kolla om det finns nån tvättid idag. Har som ullt upp hela veckan förutom idag!

tiTisdag:

Så ska jag till luleå och tatuera mig :)Blir min nionde tatuering och jag håller på att längta ihjäl mig! Sen ska jag även hämta nå bildelar till golfen och käka middag hos mamma :D

Onsdag:

Ska jag till tandläkaren 07,30 och sen ska jag och ewe på kurs som börjar 09,30 i sunderbyn :) Vi slutar typ 17,30 eller nått liknande :) och så kanske jobb när jag kommer tillbaks :)

Torsdag:

Även då är det kurs som gäller :) Men då börjar vi tidigare och slutar typ 16-17,00 nånting sånt. Och så kanske jobb på kvällen :)

Fredag:

Då är det kurs även här :P Vi börjar åtta tror jag att det var och slutar tre :) Hoppas på jobb efter det! Det blir nog kanon bra! Plus att jag tar hem cadillacen då också ;)

Lördag:


Är jag ledig :D Då ska vi ha middag och mysa på där och sen blir det motorgården och fest :) jag har ordnat chaffis och allt så :) Är ju sista cruisingen för i år :)

Just nu så känns det som att man kommer inte vara hemma mer än för att sova i veckan :P Men jag gillar att ha saker att göra :P Det kommer bli en bra jävla vecka alltså!!

Ha det bra tills vidare!

Puss å kram


This friday night

Ja då var det ännu massa länge sen jag bloggade :P Men jag är ju aldrig hemma typ. Jag är inte ens hemma nu haha :P
Ja men jag kan väl berätta lite som har hänt iaf. För en vecka sen så tuppade jag av på krogen och spenderade natten på intensiven. Orsak okänd än så länge. Har absolut inget minne från nånting och var borta i ett par timmar.
Sen har jag bokat tatueringstid på tisdag som ska bli jävligt nice! som jag har längtat ;)
Sen så ska jag gå en fack kurs nästa vecka som i princip ger mig 2300 kr för tre dagar enbart för att sitta och lyssna :P Sweet? Jaaaaa :D
Annars har det nog inte hänt så mkt mer :) Jag ska jobba nu idag och imorrn, börjar fem båda dagarna.
Sen nästa helg är jag ledig lördagen och då blir det pite cruising ;) Ska dock ta det jävligt lugnt med alkoholen dock haha :)
Nä nu ska jag försöka få tag i müllers en vända och se vad dom säger. Sen blir det nog att börja rulla hemåt så man hinner göra sig klar för jobb :)
Ingen bild idag ;)
Puss å kram

RSS 2.0