Say my name

1. Vad heter du?: Elin 2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak 3. Flicknamn: Ester 4. Pojknamn: Erik 5. Yrke: Elektriker 6. Färg: Elfenbensvit 7. Klädesplagg: En hatt :D (fusk jag vet) 8. Mat: Enbärsrullad fläskfilé 9. Sak i badrummet: Elvital hårinpackning 10. Plats/stad: Edinburgh (skottlands huvudstad) 11. En orsak att vara sen: En olycka som inträffat 12. Något man skriker: EEEEMMMIIIIIIIIL!!! 13. Film: Eden lake 14. Något man dricker: Evian vatten 15. Band: Europe 16. Djur: Ekorre 17. Gatunamn: Elsa Brändströms Gata 18. Bil: Escort 19. Sång: En gång är ingen gång 20. Aktivitet med mer än en deltagare: Eiffeltornet (sexställning) Inte så roliga svar jag vet men ändå :) Kram på er :)

Are you ready for this?

Nja kan man väl inte direkt säga att jag var men vi kör en liten översikt på min vecka än så länge. Måndag: Kände mig inte så pigg. Jag hade varit med en jätte förkyld Carro på lördagen och nu så hade hon smittat av sig på mig. Jag for till monalisa och vi for till hennes pojkväns morbrors tjej. Där rakpermanentade jag även håret. Ska göra massa mer saker nästa vecka :P Tisdag: Min förkylning var bara värre. Kunde knappt sova nå alls den natten. For till Aeon kl. 13,00 och tatuerade mig. Lägger upp en bild vid ett senare tillfälle. For hem och hämtade golfen och for till Piteå. Träffade kompisar och sen så for jag hem och sov. Onsdag: Steg upp och for och tog nya blodprov. Mitt blodvärde låg på 96. Förra gången låg det på 95 så ingen större förändring där... Fan jag kommer ju hinna käka ihjäl mig på järntabletter. Ett blodvärde ska ligga på 120-130 normalt. Så jag ligger rätt lågt just nu. Som minst låg jag på 85. Nu så sitter jag vid mammas och pappas dator och tar det lugnt :) Kom just på att Greys är nu så bye ;P Pusshej

Living in the shadows

Känns som att jag är praktiskt taget osynlig. Eller på ett sätt så är det nog hur jag vill vara. Jag kommer aldrig förstå dig. Och det här kommer inte hålla för alltid. Om ens en månad till. Vi får se hur det blir men jag orkar inte ta din skit eller ditt jag har alltid rätt för välkommen till verkligheten. Du har nästan aldrig rätt

Men i alla fall för att komma till det positiva. Jag ska ev. söka proffesionell hjälp. Jag har inte bestämt mig än men det lutar åt det. Så vi får se om jag klarar av det eller om det bara känns konstigt. Tur att jag har dig som hjälper mig. Annars hade det aldrig nånsin gått.

Jag har typ fastnat i min lägenhet. Spenderar mer tid här än jag någonsin gjort förut. Känns inge bra men jag vet ju varför så.

Ciao

Vill du bli min polis med pistol och batong?

Fredag: Fick jag göra nått som jag längtat efter. Jag fick rida :D Det var helt underbart :D Sen for vi ut och körde i stan en vända :)

Lördag : Långträsk :P Emma och jag var ändå heta :D Det var riktigt kul och bra musik :) Sen att jag och emma hade våran egna allsång utanför var ju också bra haha ;P Jag tog det lugnt. Drack ett par cider och nån hallon aktig grogg liknande sak :P Inte så god men han slank ner :P Jag dansade med emma och Stellan tror jag bestämt han hette :) Skoj som fan :D Kvällen slutade med Max i pite :P

Söndag: Har jag mest latat mig hela dagen :) Gjorde en sminkning på morgonen :P Lägger upp bild på det :)
 har haft sån jävla träningsvärk efter ridningen haha :P Men har nyss kommit hem från skeå :) Var tvungen att fara dit en vända och fixa nå saker :)
 
Här kommer nå bilder :)
Först på mig:


Sen på sminket:



Du är söt ;)
Pusshej

Whats my age again?

Jag känner mig som en pensionär... Vet inte vad jag vill och har ont... Sen så känns det som att jag inte vill eller orkar prata längre. Jag har tappat mina ord. Och ni som känner mig vet att jag brukar prata gärna och ofta. Nått håller på att gå fel känns det som. Sen hjälper det inte att ha personer som är helt sjuka i huvudet som hävdar att vi har gjort nått som aldrig har hänt. Så korkat. Jag vet att jag inte har bloggat på ett jävla tag men jag har inte orkat.

Jag vill vara kär och galen, tror jag, men galen är jag redan men jag vill vara som i filmer då allt är solsken... Men jag har fan ingen förmåga att bli sån... Vars fan är Amor när man behöver en pil i högra skinkan? Helvetes jävla skit kärleks gud...

Gjorde ett ålderstest på facebook igår. Jag vart 35. Känns helt plötsligt så mycket bättre....

Gjorde ett annat test i dag. Vilken dildo är du? Svaret kommer här:

Du liknar mest: Bingo

Du är en riktig snobb i lyxförpackning. Förmodligen tillbringar du stora delar av din tid kring Stureplan i Stockholm tillsammans med andra brats. Du tycker bra om dig själv och även om du ibland kan vara lite självgod så är du innerst inne förmodligen en riktigt trevlig och intressant person. Många tycker att du är lite ytlig, men de som känner dig väl vet att du stundom är både omtänksam och socialt begåvad. Försök bara att inte tänka så mycket på pengar och materiell status. Pengar är kul att spendera, men absolut inte det viktigaste i livet.

Vem fan vill inte använda mig? Hahaha
Puss och kram

RSS 2.0