Only when i sleep

bah kan man verkligen ha mindre motivation än mig? Jag är trött och vill sova men jag måste packa och jag måste söka jobb för soc imorrn. Har möte där. Sen så ska jag duscha och gå ut med hunden också... Men som sagt, jag vill ju bara sova? Blää

annars då? Jag ska fixa mitt hår på torsdag. Ber till gudarna att jag ska bli nöjd men har inte fått tag i min favvo frisör så jag fick leta mig nått annat :/ Sen så blir det pite ihelg och fest! Yey :D
Är snuskigt taggad alltså :P ovanligt nog :D:D Bara hoppas på att det håller i sig tills ihelg haha :P

Måste ringa soc i piteå imorrn också... Dessa soc tanter alltså :(

Känns som att man har fullt upp nuför tiden fastän man inte gör så mkt. Eller jo den senaste veckan har varit ganska tokig. Fick ju dock en ordentlig paus i piteå under helgen med hunden :)

Nä nu till att söka jobb, sen ut med hunden och sen duscha :P sen sova kanske haha ;P

Ha en helt underbar helg alla söta läsare <3


If i could turn back time

Det är verkligen inte bra nu... Allt känns ganska förjävligt måste jag säga...

Känns som man bara gråter största delen av tiden man är vaken

Jag önskar allt kunde vara som det brukar vara men det är det inte

Och det är mitt fel

Jag hoppas det blir som vanligt snart igen

För annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till om jag ska vara ärlig




Säg att det blir bra igen...

What I thought was a dream, Was as real as it seemed

Ja då var man alltså 21. Hur det känns? Som för 23 timmar sen då jag fortfarande var 20.

Tänkte berätta lite om min helg som jag spenderat i öjebyn. Det har varit riktigt trevligt. Kom ganska mycket folk och fikade och grattade mig så det kändes riktigt bra. Sen så var jag ut och åt med mamma, pappa och syrran igår på Harnet som ligger vid malmuddsviadukten. Åt kycklingfilé med ris och currysås. Helt okej mat.

Annars idag då då det faktiskt är min födelsedag? En himla många grattis på facebook och nått enstaka sms. Annars har jag varit på AF, varit till stugan och burit fönster, varit hos mormor, varit hos farmor, sett en ny lägenhet och så har min syster varit här och jag fick jätte fina blommor!

Plus så fick jag ett oväntat besök. Det vart dock kortare än jag hoppats på men jag vart positivt överraskad iaf. Det kändes bra att få besök.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har huvudvärk.

Hejdå


What do you say when words are not enough

Ny dag nya tag.

Idag så ska jag och lämna prover igen för en del av dom jag redan lämnat är spårlöst försvunna så bara lämna nya. Jag ska lämna två idag och ett imorgon.

Annars då? Jodå det rullar på i sin egen hastighet. Jag fyller snart år. Yey. Så ihelg ska jag förhoppningsvis till Öjebyn och fira min födelsedag där med mina vänner. Pappa ska bara få bilen besiktad först.....

Och sen så är det nog inte så mycket nytt på min front. Jag tvättade igår :P skit intressant information jag vet! Och så ska jag städa upp här inne idag och packa klart och allt för imorrn :)

Så ska jag och familjen käka middag tillsammans på måndag iaf då det faktiskt är min födelsedag. Det blir säkert trevligt kan jag tro.

Sen så ska jag till läkaren på onsdag i gällivare. Därför jag ska ta resten av proverna innan dess. Resten av proverna togs i fredags så dom här måste skickas så snart som möjligt.

Men det blir säkert bra :) Kanske lägger ut nå bilder från min b-day sen om jag tar nå bilder :P

Ha en bra helg och torsdag :)



Never easy

God morgon hela högen. Dock så var det kanske inte nån direkt god morgon då jag just fått veta att fina Jebbe som jag red i sunderbyn har dött... Huvva han var verkligen fin alltså... Men han var ju 21 år och hjärtat orkade inte längre... Tänker på barbro och ulrika som haft han i 16 år... Det är aldrig lätt men att det ska gå så fort utan förvarning...

Nä det var verkligen en fin häst och jag hade tänkt fara och hälsa på dom nåndag men det vart aldrig av. Sånna gånger man kommer på att man ska inte ta saker för givet. För mitt i allt så mister man chansen att göra det man hade tänkt.

Han hade då haft ett bra liv iaf. Tror aldrig han skulle kunnat haft ett bättre. Men nu var det hans tur att vandra vidare.

Du har det nog bra nu då du inte har ont i ryggen eller något länge.

Vila i frid Hierbaz




RSS 2.0