I'ts a beutiful day

Hejsan hoppsan!

Jaa vad nytt har hänt i mitt liv?

Förmodligen inte så mkt :) Eller jo jag har fått reda på en sak som jag funderat på länge att det var som jag trodde. I början kändes det lite jobbigt men dagen efter så vaknade jag med världens största leende och det kändes precis som att nu kunde ingen stoppa mig längre. Och det är fortfarande så bara lite mer: Jag kan göra precis vad jag vill när jag vill det. Jag har ingen pojkvän att ta hänsyn till utan nu ska jag leva mitt liv tills jag hittar nån som jag verkligen tycker om och som verkligen tycker om mig! :)

Så livet är bara bra. Det rullar på i vanliga takter, jag jobbar fortfarande på Sjöbodan dock inte så många timmar då vi bara har öppet 3,5 timmar på vardagarna :( Men jag har då tillräckligt för att betala räkningarna iaf och att kunna leva rätt gott :)

Och på söndag är det bara två veckor kvar tills jag far till Turkiet i en vecka! Fy satan så jävla skönt det ska bli :) Sen så har jag försökt börja leva lite nyttigare så jag ska på en stund fara och handla frukt och mörkt bröd och sånt. Man glömmer som bort hur gott det egentligen är! :D

Jag vet som inte vad jag mer kan säga förutom att jag älskar mitt jobb, har VÄRLDENS bästa vänner och familj och bara det faktumet att jag mår bra! Känns helt fantastiskt underbart!

Nu ska jag äta!

Puss å kram Elin




RSS 2.0