Watch me burn

Hej igen gott folk

Blir fan tokig på att vänta på att få bra poäng på pitebo.. Vill flytta hem nuuuuuu! Eller hem och hem men det har som blivit mitt hem efter alla år i pite. Så jag vill tillbaka typ igår helst..

Men nu har jag bara 77 poäng :P det tar mig inte särskilt långt. Har ev hittat en på blocket som hyrs ut i andra hand men jag vet inte om jag vill det ifall den är möblerad och så. Vill ha mina egna saker i lägenheten..

Men iaf.. Känns som att mycket har hänt det här året alltså. Både morfar och farfar har dött samt en till sak jag inte kan berätta om än men senare kanske jag gör det vi får se.

Annars ikväll då? Jaa jag sitter och ser på MTV och har en snarkande ina i soffan :) Så skönt att ha hund alltså. Det är nog det jag saknar mest i mitt liv. Alltid ett underbart sällskap :)

Så nu ska jag bara vänta på att min mor ska bli klar hos sin tant kompis så ska jag hämta henne och skjutsa hem henne och ina :)

Imorrn blir det göra rusta och nå sko affärer osäkra med syrran :) ska kika på nya dc skor :)

Puss och kram mina läsare :)

Ska dom här få följa med hem? Vad tror ni?



You gotta sin to get saved

jisses amalia vad trött man kan vara :/ Vaknade första gången vid sex snåret av en skit obehaglig mardröm... För det första var jag gravid med typ fyrlingar eller sexlingar... Sen så var det typ japaner (en såg ut som jackie chan) som var som andar så gjorde vi inte som dom ville så gjorde dom illa oss och så..
GÅr som inte förklara men den var verkligen läskig!

Annars då? Jaa jag har varit i stugan sen i måndags, men kom hem igår. Och idag ska jag fara till piteå :)
Men först har jag lite saker att fixa här i Luleå. Ska fixa frillan, gå på lagerhaus, ev gå på cubus, fara ut till biltema, följa mamma och handla och packa :) Hell yeah :)

Jo när vi var i stugan så fick jag prova fiska med wobbler :P Det hade jag då aldrig ens hört talat om :P jag fick bland annat upp en gädda som var ganska brutal och den hade fastnat i tamejfan alla sex hullingar :P så mamma lekte extrem brutal och högg den i halsen och skar ut hullingarna :P Jag tvivlar på att den där gäddan kommer leva nå mycket länge till :P

annars då? Jodå det rullar på. Försöker leva mitt liv som det är och acceptera att det är såhär för tillfället. Och det går relativt okej. Men det kommer bli bättre. Det brukar bli det iaf, synd bara det ska ta sån satans lång tid :/

Nä nu ska jag bara ligga i min soffa och gosa ihop mig ett tag :)
Höres senare :)



Say what you need

Nu har jag börjat fundera igen... Som vanligt alltså, men jag kom och tänka på en sak. Jag fyller 21 i oktober. Och vad har jag gjort i mitt liv som jag verkligen kan känna mig stolt över? Eller vad har jag egentligen gjort för bra i mitt liv. Jag har aldrig haft ett fast jobb, aldrig ett stabilt långt förhållande, jag har inte ens haft balkong i mina lägenheter!

Så om man funderar på saken (som vanligt) så är jag nog ganska tragisk. Klart det finns människor som är värre än mig. Jag känner folk som är värre än mig. Men det spelar ingen större roll för dom kanske är nöjda mer eller mindre med sitt liv. Men JAG är inte nöjd med mitt. Har jag nog aldrig varit egentligen men men.

Jag vill ha ett jobb, vilket är så lätt i dagens samhälle, jag skulle nog kanske inte tacka nej till herkules heller som skulle vara min älskling för resten av mitt liv. Jag vill (ska) ha barn innan jag fyller 30. Och gärna ett jobb också :P

Det är så sjukt mkt jag vill ha och det känns så enormt långt borta alltså. Sånt här som får en att jävlat vilja dränka sig själv i badkaret..

Men det är bara kämpa vidare. För kämpar man inget vinner man inget.

Och jag tänker fan inte ge upp riktigt än





Theres no easy way out

Jag är verkligen skit dålig på att uppdatera bloggen.. Men jag orkar som inte. Inte för att det är direkt ansträngande men jag orkar inte med nått. Är helt slut i huvudet. Vet inte vad det är för fel men jag kan inte sova på nätterna och jag orkar knappt ta hand om mig själv längre ens.. Allt känns bara bajs..

Ajja vad ska man göra? Gilla läget eller liknande. Och jag är för den delen helt pank. Satans festivaler som ska råna en så brutalt :/ Så nu är jag hemma i två veckor för jag har inte råd att åka nånstans :P Sen är det ändå begravning nästa vecka för farfar så.. Men det blir säkert bra. Skönt att få ett avslut iaf.

Jaa annars då? Ska snabb plocka ihop lite hemma för ska vara hundvakt åt två monster imorrn. Har som aldrig haft dom förr och dom ska sova över :P blir spännande. Dock gillar jag att ha hund

Ska btw se karate kid filmen i veckan. Syrran skulle bjuda så dumt att klaga :P

Höres sen motahfuckahs



I´m a survivor

Ja eller vad man nu ska säga. Jag överlevde pdol iaf :)

Dom enda skadorna jag har fått är en blå tå som orsakades av en glasflaska på förfesten i torsdags :P Det kändes kan jag lova haha.. Annars har det varit bra i det stora hela. Såg lite dead by april i torsdags. Dom var bra :) Annars så spenderades torsdagen mest i öltälten :P Eller ja vi var bara in i kittelfjäll :P

Fredagen var det planerat att se sonic syndicate och raubtier. Missade båda haha :P Men det var jätte kul ändå :)

Lördagen så kände jag mig inte så pigg.. hade ont i magen och i huvudet så trodde inte jag skulle orka gå men efter en liten powernap så var jag nästan mänsklig igen. Men jag var däremot helt nykter så jag körde in och hem :) var tillbaks hos övernattningsstället två så :P Såg Lazee iaf. Han var riktigt bra på att uppträda även om jag inte är nått direkt jätte fan :) Men i det stora hela var det som sagt bra..

Synd bara att man spenderar så satans mycket pengar på sånna saker :S

Ajja nu är jag typ sjuk eller något.. Känner mig jätte varm och helt slut i huvud och kropp så har tänkt vila ikväll bara i princip. Har ina också :)

Ha det bra!

RSS 2.0